2n concert Sinèrgic

| Responsabilitat social corporativa

Lloc: Palamós Gent Gran

Hora: 10.15h

El proper dimarts, 8 de novembre a les 10.15h, acollirà un concert del cantautor Licus

El proper dimarts, 8 de novembre a les 10.15h, Palamós Gent Gran acollirà un nou concert del cicle Sinèrgic. El cantautor Licus interpretarà part del seu repertori, inspirat principalment en la gent gran per a la lletra de les seves cançons.

L'acte serà al jardí del centre i és obert a persones usuàries, familiars i professionals. El concert serà doble, ja que en acabada l'actuació a Palamós Gent Gran, en Licus es desplaçarà a Palafrugell Gent Gran on actuarà a les 12h.

Es tracta del segon concert del Cicle Sinèrgic, després que Palamós Gent Gran ja acollí el passat 23 de setembre un concert de Judit Neddermann i Guillem Roma al jardí del centre.


Cicle Sinèrgic          
La iniciativa s'emmarca dins el cicle Sinèrgic de concerts a presons i centres sanitaris de Catalunya que busca humanitzar els centres assistencials i reivindicar el poder transformador de la música i la necessitat de dinamitzar culturalment espais d'assistència mèdica.

És una iniciativa de l'associació cultural Neandertal Records, dirigida pels artistes Martí Sancliment i Ferran Savall i té el suport de la Diputació de Girona.

El cicle no cerca donar una cobertura cultural i musical completa als centres hospitalaris i penitenciaris sinó, més aviat, destacar la importància de pràctiques com la dinamització cultural o la musicoteràpia i el seu enorme poder sanador.

Programa Concert Licus