Com fer la cistella de la compra per prevenir les malalties cardiovasculars

| Prevenció i promoció de la salut

Lloc: Espai del Peix. Palamós

Hora: De 18 a 21h

El Museu de la Pesca i Serveis de Salut Integrats Baix Empordà organitzen una activitat conjunta amb l'objectiu de recaptar fons per a La Marató de TV3.

La xerrada anirà a càrrec de Joima Panisello, metgessa especialista en medicina interna amb activitat clínica i investigadora en el camp de la nutrició, els lípids i l'arterosclerosi. Repassarà quins són els aliments recomanats a la nostra cistella de la compra setmanal i les principals recomanacions a tenir en compte per tal que millorar la nostra salut cardiovascular.

El tast de menú saludable serà realitzat per Emporhotel i consitirà en una mostra de primer, segon i postres tot respectant les principals recomanacions exposades a la jornada i respectant la sostenibilitat dels productes de proximitat i temporada i amb peix provinent de la nostra costa.

L'actiivtat té un preu de 25€ per persona. Ja es poden adquirir les entrades i reservar plaça a través del web del Museu de la Pesca. Tots els ingressos obtinguts es destinaran a La Marató de TV3. L'aforament és limitat.

Marato TV3 SSIBE i Espai del Peix