25 anys CAP de Palafrugell: Matinal Popular i sopar de germanor

Lloc: Plaça Joan Corominas i Sala Gran de Llofriu

Hora: Tot el dia

SSIBE i l'Ajuntament de Palafrugell hem preparat diferents activitats per al proper 24 i 25 de març per tal de commemorar el 25è aniversari del CAP de Palafrugell, com són una jornada, una matinal popular i un sopar de germanor.

Matinal Popular

El dissabte al matí es realitzaran diferents activitats populars i gratuïtes a la Plaça Joan Corominas (davant del CAP). S'iniciarà a les 9.30h amb una tamborinada a càrrec d'Els Voltors de La Bisbal.

A les 9.45h hi haurà una sessió de ioga a càrrec de Calma Ioga (cal dur màrfega). En acabat, en Tonietti realitzarà un espectacle infantil per als més menuts i menudes. El matí continuarà amb música amb un vermut musical amb La Paula. Hi haurà servei de barra.

Durant tot el matí hi haurà un taller de maquillatge a càrrec de l'Associació Cultural Els Trompats; i un servei de canguratge gràcies a l'espai de cures de l'àrea de benestar de l'Ajuntament de Palafrugell.

Sopar de germanor.
Per acabar el cap de setmana, la Sala Gran de Llofriu acollirà un sopar de germanor adreçat a tots i totes les persones treballadors que han format part del CAP o l'ABS. Serà amenitzat amb música de Marc Dunjó DJ.

Per a més informació i reserves, podeu escriure a atenciociutadapalafrugell(ELIMINAR)@ssibe.cat

Matinal popular i Sopar de germanor