27 de maig: Caminada saludable amb exercicis de QI GONG

| Prevenció i promoció de la salut

Lloc: La Fosca

Hora: 9.00

Dins la campanya Cuida't SSIBE i vinculat al projecte d'Empresa Saludable, obrim una nova activitat per a compartir entre el conjunt dels nostres professionals.

El Servei de Prevenció organitza una "Caminada saludable" amb una ruta circular amb sortida i arribada a la Platja de la Fosca i passant pels paratges del bosc encantat, la Barraca d'en Dalí, el Poblat Ibèric, la platja de S'Alguer i Sant Esteve".

Tornem a gaudir de la col·laboració del company Joan Mateu Vilar i aprofitarem per gaudir del nostre entorn privilegiat.

Es faran varies rutines d'exercicis extretes del QI GONG- una tècnica relacionada amb la medicina tradicional xinesa, que compren la ment, la respiració i l'exercici físic (regulació del cos).

Al inici farem uns escalfaments amb mobilitat general, a la meitat de la ruta uns exercicis de respiració conscient i per acabar uns exercicis de tornar a la calma i concentració.

Us animem a venir el proper dissabte 27 de maig, la sortida serà gratuïta i podeu venir amb acompanyants.

A l'inici de la sortida es proporcionarà l'avituallament a càrrec d'Emporhotel que consistirà amb una ampolla d'aigua i fruita.

Caminada circular amb sortida i arribada a l'Hostal la Fosca

Dia: 27/05/2023
Hora de sortida: 09:00
Durada: aprox. 2 o 3 hores
Recorregut: 7Km
Nivell: fàcil

Es recomana calçat i roba esportiva

Necessitarem confirmació d'assistència per preveure el personal de suport i avituallament.

Punxa aquí per inscriure't.

Enllaços relacionats

Sortida Empresa Saludable