Jornada de preparació per l’Oncotrail 2023

Lloc: Sala d'actes de l'Edifici Fleming (Carrer Hospital, 17-19, 2a planta)

Hora: 15.00h

El Servei de Rendiment i Medicina Esportiva (SERME) de l'Àrea Mutual i Privada de l'Hospital de Palamós organitza el pròxim 9 de juny a les 15:00 la jornada de preparació per l'edició anual de l'Oncotrail.

La jornada s'adreça a tots i totes les esportistes que participaran en la prova, així com a totes aquelles persones que vulguin aprendre com preparar-se correctament per la pràctica esportiva. 

Com ja s'ha fet en les jornades anteriors, diferents professionals del SERME aprofundiran en aspectes a tenir en compte en proves de llarga resistència, com el calçat, l'alimentació, la planificació, les lesions o les revisions medico-esportives. A banda, també es comptarà amb la ponència de Xevi Garcia, cofundador de la prova i expresident del Club Atlètic Palafrugell que repassarà les 10 edicions de la prova i quina ha estat la seva evolució des dels seus inicis.

Entre tots i totes les assistents, se sortejaran diferents productes i serveis del SERME, com són una prova d'esforç amb gasos, una sessió amb el preparador físic i una sessió amb el nutricionista.

La jornada és gratuïta i oberta a tothom, però cal confirmar assistència a través del següent formulari.

Jornada SERME