25 de novembre: Visita guiada al Parc dels Estanys de Platja d’Aro

| Prevenció i promoció de la salut

Lloc: Parc dels Estanys de Platja d'Aro

Hora: De 10.30 a 12.30h

En el marc del projecte Empresa Saludable us convidem a compartir una visita guiada amb xerrada informativa sobre el món dels ocells al Parc dels Estanys de Platja d'Aro, el proper 25 de novembre al matí. La visita anirà a càrrec de Jaume Ramot del Grup de Natura Sterna.

L'activitat està oberta als professionals del grup SSIBE -amb l'opció de portar acompanyants- i és totalment gratuïta.

Parc dels Estanys de Platja d’Aro
El Parc és un espai de natural ubicat al cor de la vila. Ocupa una superfície de 150.000 m2 i conté una enorme bassa de 60.000m3 que recull l'aigua dels excedents del riu Ridaura i de la xarxa pluvial de la població, gràcies bàsicament a la construcció d'una obra hidràulica que evita les possibles inundacions de la vila.

És un lloc excel·lent per observar aus i fer una passejada gaudint alhora de les escultures que s’hi exposen.

Què hi trobarem?
El Parc disposa de diversos miradors i guaites, per poder observar les aus que hi fan parada. S'hi han observat fins a 250 espècies d'ocells diferents, tant de les que habiten permanentment en la zona com les que hi fan estada durant el seu camí en èpoques de migracions. Es tracta d'un gran punt verd on es respecta la diversitat biològica i els ambients naturals que la fauna necessita, alhora que fomenta el diàleg amb l’art.

L’espai disposa de diferents plafons informatius i itineraris didàctics per fer en família.

  • Dia: Dissabte 25/11/2023
  • Hora: De 10.30h a 12:30h
  • Punt de trobada: Parc dels Estanys- Avinguda de París, s/n 17250- Platja d’Aro-Girona.
  • Podeu portar prismàtics si en teniu.

El grup pot ser màxim de 30 persones i per tant cal inscripció prèvia a través d'aquest enllaç www.ssibe.cat/EmpresaSaludable 

EmpresaSaludable
L'activitat proposada s'emmarca dins el projecte d'Empresa Saludable que vol impulsar i visualitzar l'esperit de la prevenció i els hàbits saludables dins la nostra Entitat. Aprofitem un cop més el privilegi de la nostra situació geogràfica alhora que el diàleg amb l'entorn i la comunitat.

Aquest projecte incorpora el Programa 4 estacions SSIBE, liderat pel Servei de Prevenció de Riscos Laborals i que proposa una activitat per cada estació de l’any, que permeti afavorir el lleure i l'exercici físic entre els i les nostres professionals i alhora ser un punt de trobada fora de l'àmbit de treball entre diferents col·legues.

Sortida Empresa Saludable