Sigues actiu en salut digital: Consultori de Calonge

Lloc: Consultori de Calonge

Hora: De 17 a 19h

El grup motor en Salut Comunitària de l'ABS de Palamós reprèn el projecte de reducció de la bretxa digital en salut, en col·laboració amb estudiants de Cicles Formatius Grau Mig de Farmàcia i Parafarmàcia de lInstitut de Palamós i estudiants de 3er d'ESO de l'Institut Puig Cargol.

En total una vintena de joves, com a part del seu aprenentatge en treball per la comunitat, donaran suport a les persones amb dificultats en la descàrrega i l'ús d'aplicacions digitals relacionades amb la salut, com poden ser la descàrrega i ús de les App SSIBE, App la Meva Salut, i altres aplicacions disponibles al mòbil que monitoritzen activitat física o el control de medicació.

Què és la bretxa digital?
La bretxa digital es presenta com una desigualtat social provocada per l'auge de la societat de la informació entre els grups de població que tenen accés desigual a internet i a les tecnologies de la informació i la comunicació, ja sigui per motius econòmics, socials o generacionals.

Aquesta bretxa es presenta també en l'àmbit de la salut, amb l'arribada i implementació del portal La Meva Salut, l'App SSIBE o altres aplicacions disponibles al mòbil que monitoritzen activitat física o el control de medicació.

Bretxa Digital Calonge