La calor durant la jornada laboral a l'estiu

Es posa en marxa una campanya específica sobre l'onada de calor en què es recullen consells bàsics a la feina.

Amb motiu del “Pla d’actuació per prevenir els efectes de l’onada de calor sobre la salut (POCS)”, l’Institut de Seguretat i Salut Laboral del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies ha posat en marxa una campanya específica sobre l’onada de calor, que inclou la difusió de l’apartat a la web “La calor durant la jornada de treball a l’estiu”, en què es recullen consells bàsics a la feina. Podeu accedir a aquest apartat fent un clic aquí.

En aquest apartat hi trobareu diversos continguts d’interès: Com pot afectar la calor a les persones treballadores, Temperatures de risc; Consells bàsics per als treballadors i les treballadores; Consells bàsics per a empresa; Ocupacions fortament exposades i Símptomes i primers auxilis.

D’altra banda, al marge dret, també hi trobareu uns enllaços que us permetran accedir a la consulta on line i/o a la descàrrega de diferents publicacions amb temàtica relacionada.

Aquest apartat web ha estat elaborat a partir de l’experiència i coneixement generat per l’Institut de Seguretat i Salut Laboral.

Adjuntem el Pla d'actuació per al 2016.