L'ONCOTRAIL 2016 A TOCAR

Tots els equips de SSIBE ja estan a punt i la cursa solidària arribant al final del seu compte enrere. Els propers dissabte i diumenge, 1 i 2 d'octubre, podrem seguir tot l'esdeveniment a través d'una nova APP per a mòbils o en directe amb l'ajut d'un itinerari.

L’Oncotrail és una cursa solidària per equips de 100 Km que té com a finalitat recaptar fons per millorar les condicions de vida dels malalts de càncer i els seus familiars. L’itinerari és circular i transcorre per paratges de mar i muntanya del Baix Empordà, amb sortida i arribada a Palafrugell. La primera edició es va celebrar l’any 2013 i des d’aleshores el nombre d’equips participants no ha parat de créixer. En la darrera edició hi va haver 605 participants repartits en un total de 78 equips i es van recaptar un total de 95.161,34 euros, un 34% més que en l’edició anterior (63.000 euros). Els diners es recapten a través de les aportacions solidàries que fan els equips, que han de fer un donatiu mínim de 1.000 euros per poder participar.

Enguany SSIBE hi participa amb 6 equips:

TAKA TAKA TEAM, amb el dorsal 110, està composat per

 1. Marc Ferriol
 2. Ariadna Adam
 3. Francesc Font
 4. Damià Sagué
 5. Oscar Fernández Mariscal
 6. Maria Maly
 7. Maria Hernández
 8. Eva Bernal

 GUILLES, amb el dorsal 111, està composat per

 1. Marian Gimeno
 2. Elena Khobotova
 3. Núria Vidal
 4. Rosa García Osuna
 5. Lydia Gómez Vilaseca
 6. Ariona López Guardado
 7. Mar Agea
 8. Vanesa Bartrons

TEAMTRAIL SALUT, amb el dorsal 112, està composat per

 1. Marc Pérez Oliveras
 2. José Miguel Villar Marqués
 3. Sebastián Gómez Blanch
 4. Xavier Lloveras
 5. Cristina Cama
 6. Pavel Ursu
 7. Fran Tejero
 8. Tomàs Alcalà

URGÈNCIES PAS A PAS, amb el dorsal 113, està composat per

 1. Ramon Bos
 2. Albert Julià
 3. Àlex Blajot
 4. Albert Bordas
 5. Marc Triano
 6. Sheila Urbano
 7. Mario Rios
 8. Anna Vives

XAREL·LO’S TEAM, amb el dorsal 114, està composat per

 1. Anna Núñez
 2. Sandra Martínez
 3. Lola Romero
 4. Eva Carpintero
 5. Francesc Tauler
 6. Joan Frigola
 7. Jaione Echarte
 8. Mary Hortal

CAGANT LLETS, amb el dorsal 115, està composat per

 1. Berta Cirera
 2. Elena Gregori
 3. Adriana Varela
 4. Albert Mas
 5. Neus Garcia
 6. Marta Castellana
 7. Charinel Rivera de la Rosa
 8. Cristina Martínez

La cursa mantindrà la mateixa estructura que en edicions anteriors: 100 km, 10 punts d’avituallament i equips integrats per un mínim de 6 persones i un màxim de 8. Les bases i l’itinerari de la cursa ja es poden trobar en els apartats corresponents de la pàgina web de la Fundació Oncolliga Girona.

Descarrega’t la nova APP mòbil d’ONCOTRAIL per seguir als nostres corredors
L’Oncotrail comptarà aquest any amb una aplicació mòbil que permetrà seguir en directe el desenvolupament de la cursa i consultar tota la informació relacionada amb l’esdeveniment a través dels smartphones i les tauletes. L’aplicació, dissenyada pels mateixos creadors de l’APP de curses esportives Xplaning, ja està disponible per a Android i iOS i pretén ser una eina útil tant per als que participen a la cursa com per als que volen contribuir-hi fent alguna aportació econòmica, ja que els donatius als equips es poden fer directament des del mòbil.

L’APP Oncotrail compta amb diverses seccions: Home (presentació sobre què és l’Oncotrail); La Cursa (amb informació sobre bases i recorregut, imatge dels punts d’avituallament i enllaç al track de Wikiloc); Inscripcions(amb enllaç al formulari d’inscripció); Equips (amb informació bàsica sobre els equips i els seus integrants); Donacions (per fer donatius als equips des del mòbil); Activitats Oncotrail (una agenda per explicar les activitats que els equips organitzen per recaptar fons); Avituallaments (llistat geolocalitzat que mostra els diferents punts d'avituallament, així com la opció de navegació guiada fins a cadascun d'ells); Segueix la cursa (secció per seguir en directe el temps i pas dels equips per cada avituallament) i Fotos i Vídeos.

L’aplicació ha estat dissenyada per l’empresa Xplaning, creadora d’una aplicació mòbil gratuïta que té com a objectiu apropar el calendari de curses esportives de Catalunya a tots els amants de l’esport. En una mateixa APP, Xplaning ofereix l’opció de consultar curses de diversos esports: running, trailrunning, bike, duatló, triatló, canicross, orientació, aquatló, etc... així com totes les seves modalitats. Més informació a www.xplaning.com.

Volem animar tots els nostres corredors perquè tinguin una bona cursa i perquè la gaudeixin al màxim.

Font: Fundació Oncolliga Girona