2a Jornada de portes obertes a futurs residents de l'Hospital de Palamós i SSIBE

El 28 de març, es va celebrar la segona Jornada de portes obertes a futurs residents de l'Hospital de Palamós i Serveis de Salut Integrats Baix Empordà.

Una desena de futurs residents van visitar dimarts les nostres instal·lacions amb l’objectiu que els futurs especialistes en formació que hagin d’escollir una plaça puguin disposar, de primera mà, de tota la informació relacionada amb la formació sanitària especialitzada al Baix Empordà.

Actualment, l’Hospital de Palamós i Serveis de Salut Integrats Baix Empordà ofereix formació a 36 professionals i per aquest 2017 s’ofereixen nou places en especialitats acreditades per als futurs metges (MIR) i infermeres (IIR): Medicina Familiar i Comunitària, Infermeria Familiar i Comunitària, Ginecologia i Obstetrícia i Infermeria Obstètrico-Ginecològica.

El programa va començar amb una benvinguda que va anar a càrrec del vicepresident de la comissió de docència i tutor d’Obstetrícia i Ginecologia, Dr. Daniel Pérez. Posteriorment, va cedir la paraula als representants de la Unitat Docent Multiprofessional d’Atenció Familiar i Comunitària i Unitat Docent Multiprofessional d’Obstetrícia i Ginecologia.

També van conversar amb els actuals residents per conèixer, des del seu punt de vista, com es viu l’etapa de la residència al Baix Empordà. Els tutors i adjunts de les diverses especialitats també van col·laborar en  la sessió, aclarint els dubtes plantejats pels futurs residents i oferint una visita a l’Hospital  i al CAP Catalina Cargol (Palamós) per conèixer les instal·lacions i els professionals que hi treballen. 

Els futurs metges (MIR) i infermeres (IIR) hauran de triar la seva especialitat a partir del proper 11  d’abril (IIR) i 17 d’abril (MIR).

2a edició de portes obertes
Aquesta és la segona edició de la jornada de portes obertes que es realitza després de la de l’any passat i se suma al conjunt de jornades de portes obertes a tot Catalunya. A la província de Girona també s’han realitzat jornades  a l’Hospital Universitari Dr. Josep Trueta de Girona (28 de març) i a l’IAS Parc Hospitalari Martí i Julià - Hospital de Santa Caterina (29 de març).

Places ofertades 2017

Especialitat

Nombre de places

Medicina Familiar i Comunitària

5

Infermeria Familiar i Comunitària

2

Ginecologia i Obstetrícia

1

Infermeria Ostètrico-Ginecològica

1