Professionals de l'ABS Torroella premiats a la Jornada de Cloenda de l'Acadèmia

Lliurament d'una beca de 6000 euros a un projecte sobre prescripció d'antibiòtics liderat per la Dra. Alícia Gonzàlez i premi a Núria Parals pel millor póster

15.06.2017
El 2 de juny va tenir lloc la XXXIII Jornada de cloenda de l'Agrupació de les Ciències Mèdiquesi de la Salut de Girona. En aquesta, es va lliurar la beca de 6000 euros, al projecte "Avaluació d’una intervenció per a la millora de l’adequació de la prescripció d’antibiòtics en processos respiratoris", presentat el passat mes de gener al Comitè de Recerca.

L'estudi té per objectiu principal avaluar l’efectivitat d’una intervenció per millorar l’adequació en la indicació i selecció d’antibiòtics en els processos diagnòstics de: faringitis aguda, amigdalitis aguda, otitis mitjana aguda, sinusitis aguda i bronquitis aguda.

Aquest projecte, compta amb el vistiplau del CEIC Girona i està liderat per la Dra. Alícia González acompanyada de diverses investigadores col.laboradores, totes de l’ABS Torroella de Montgrí i s’està fent amb l’estreta col.laboració dels serveis de Farmàcia i Laboratori, i també del Comitè de Recerca.

El premi al millor pòster va ser per a la comunicació de Núria Parals "Anàlisi de l'anticoagulació dels pacients amb fibril.lació auricular (FA) a l'atenció primària" del qual en són també autores López L, González A, Comerma A, Filip M, Roca L, totes elles de l'ABS Torroella de Montgrí.

A la jornada, els professionals de SSIBE presentaven 14 treballs de recerca: 4 comunicacions orals, 6 pòsters, 1 estudi a Beca i 3 articles científics.

Podeu trobar la tota la informació detallada en aquests enllaços o al web de recerca

Premi al millor pòster de la Jornada de cloenda de l'Acadèmia

Projecte sobre la millora de la prescripció d’antibiòtics, premiat amb la Beca de l’Acadèmia


Font: Departament de Recerca.