Trobada a l'Espai del Peix dins de les activitats d'Empresa Saludable

Dissabte dia 18 vam elaborar i degustar plats de proximitat amb la inestimable col·laboració dels companys d'Emporhotel.

Dissabte 18 de juny, i dins de les activitats sobre alimentació saludable, organitzades pel Servei de Prevenció de Riscos Laborals i Medi Ambient, teníem una cita a l'Espai del Peix per aprendre a elaborar tot un seguit de menús amb productes de temporada i de proximitat.

Els nostres mestres varen ser el cap de cuina d'Emporhotel, Joan Muñoz, i 2 membres més de l'equip, Jordi Leal i Manel Gallego. Ells van anar guiant els assistents a l'hora d'elaborar els 6 menús que havien preparat per a aquesta trobada.

Del grup participant en van sortir 3 equips triats per sorteig, i cadascun dels grups va aprendre a elaborar 2 menús. En prop de dues hores i mitja es va tenir tot a punt i es va passar a la degustació dels plats cuinats.

Va ser una jornada molt distesa, amb un bon ambient de treball on també hi van assistir familiars dels treballadors de l'entitat.

Si no hi vau poder assistir i us van quedar ganes de participar-hi, podeu apuntar-vos al show cooking organitzat per l'Espai del Peix el proper 30 de setembre. De ben segur que us agradarà.

Si hi esteu interessats envieu un correu a Tània Maldonado: tmaldonado@ssibe.cat

Adjuntem enllaç a la galeria de Flickr amb les fotos d'aquesta trobada.


2017 - Espai del Peix