Nou model organitzatiu de l'ABS Torroella de Montgrí a l'estiu

Els mesos de juliol i agost, el mateix dia que es necessiti una visita cal trucar o anar al CAP

Amb l’objectiu de millorar l’accessibilitat a les consultes mèdiques i donar resposta a la demanda estacional, al juliol i agost, a l’ABS de Torroella, si es necessita visita mèdica caldrà trucar el mateix dia per telèfon o anar al CAP.

El nou model organitzatiu garanteix l’atenció immediata de la urgència i de l’emergència mèdica, l’atenció i seguiment de la patologia aguda i la demanda d’atenció mèdica a la patologia crònica no demorable. En canvi, el seguiment de la patologia crònica estable es programarà passat l’estiu.

El model garanteix la visita mèdica el mateix dia que l’usuari ho necessita, i que la visita, en el cas de la població resident, sigui amb el seu metge/ssa de família, infermer/a o pediatra.

L’objectiu és també disminuir el temps d’espera per entrar a la visita i en definitiva una millora en l’eficiència dels recursos assistencials.


Com puc demanar hora?

  • Per telèfon, el mateix dia, de dilluns a divendres:

De 8 a 15 h. al 972 60 92 22
Recomanem no trucar a primera hora del matí per evitar concentracions
De 15 a 19:30 h. al 972 76 11 01

  •  Presencialment, el mateix dia:

CAP Torroella de Montgrí
C/ Dr. Molinas, 1
De dilluns a divendres de 8 a 21 h.
Obert 24 hores els 365 dies de l’any per urgències

 Per a la població resident, recomanem anar al centre dins de l’horari d’atenció del vostre metge/ssa o infermer/a de família.

 

Població estiuejant

El Centre d’Assistència Sanitària de l’Estartit durant els mesos d’estiu disposa d’un equip mèdic de reforç (metge i infermera) per poder atendre les necessitats assistencials de la població estiuejant d’aquest municipi i municipis propers.

Per això, és important que les persones no residents d’aquest municipi (i d’altres municipis propers) si necessiten atenció mèdica vagin a aquest centre.

Centre d’Assistència Sanitària L’Estartit
C/Eivissa, 35
Horari: de 11 a 20 hores
En cas d’urgència, dies laborables a partir de les 9 h. del matí.
Telèfon: 972 75 00 63


Contacte per a suggeriments de millora

Al tractar-se d’un canvi, a l’inici caldrà una adaptació a aquest nou funcionament, i en aquest sentit un agraïm que si detecteu algun aspecte que es pot millorar ens el feu arribar a l’adreça de correu electrònic: atenciociutada@ssibe.cat


Agraïm la vostra col·laboració i esperem donar-vos un millor servei amb el canvi.