Visita guiada al Celler de Can Sais

Com una de les activitats d'Empresa Saludable.

18.09.2017
El passat dissabte 16 de setembre un grup de 15 persones van realitzar una visita al celler Can Sais de Vall-llobrega. La sortida s’emmarcava com una de les activitats d’Empresa Saludable organitzades pel Servei de Prevenció de Riscos Laborals i Medi Ambient.

Miquel Arenas va fer d’amfitrió a la visita i va guiar als assistents primer per les vinyes, per passar després pel celler i acabar amb un tast de vins ecològics, on es van provar un vi blanc, un vi rosat d’agulla, tres vins negres i finalment una malvasia.

Arenas va destacar que el mas data del 1720, i ja des dels seus inicis es va concebre per a fer-hi vi, tot i que en la major part era per a consum propi i per vendre, en petita mesura, a veïns. No és fins al 1999 amb la generació actual quan es pot dir que neix pròpiament el celler, quan es modernitza l’envasat i la comercialització, a més d’ampliar alguns terrenys de vinya.

La visita també va comptar amb les aportacions del cardiòleg Dr. Sevilla que va compartir amb tots plegats els resultats d’estudis existents sobre el consum moderat de vi, alhora responent a dubtes que li anaven plantejant els assistents.

Podeu veure la galeria fotogràfica al nostre Flickr