Es fa una crida d'il·lustradors per omplir de color l'Hospital de Palamós i el CAP de Palafrugell

Es realitzarà a través de l'Associació AcompanyArt i el projecte Humanitzem Hospitals, d'Ignasi Blanch.

31.10.2017
L’Associació AcompanyArt, treballant de la mà del projecte Humanitzem els Hospitals engegat per l’il·lustrador Ignasi Blanch, realitzarà un procés de remodelació saludable i artística dels diferents espais d'atenció pediàtrica de l'Hospital de Palamós i el Centre d'Atenció Primària de Palafrugell durant el mes de juny de 2018.

Es tracta d’un projecte que pretén impulsar un procés de canvi social a favor de la humanització de la salut, a través de la Il·lustració com a eina per transformar alguns dels espais d'atenció, com ara les sales d’espera, consultes, el quiròfan, planta hospitalària de pediatria, de centres d'atenció sanitària referents del Baix Empordà.

És per això que es fa una crida a la participació de professionals del món de la Il·lustració de la província de Girona, propers i interessats en ajudar a impulsar aquest procés de canvi pedagògic, terapèutic i artístic de l’entorn sanitari.

Com pots inscriure’t al projecte?
Per participar en aquest projecte cal que ens enviïs una il·lustració feta a mà de mida DIN A4 de fons blanc amb una figura real o fantàstica relacionada amb el món del mar (a ser possible de la Costa Brava) pintada a tot color.

La il·lustració es guardarà dins d’un sobre on serà visible el nom, telèfon, e-mail de contacte i dies de disponibilitat durant el mes de juny de 2018 (mínim 3 dies). Aquestes dades de contacte són imprescindibles per poder participar en el projecte.

La il·lustració s’ha d’enviar per correu ordinari en un sobre a l’adreça:
Associació AcompanyArt
Avinguda Mestre Josep Bonay,  núm. 36
17200 Palafruguell

El termini de presentació de sol·licituds és el 22 de desembre de 2017.

Pots consultar les bases del projecte i la crida d’il·lustradors al web d’Acompanyart.