SSIBE i l'Ajuntament de Palamós, commemoraran el Dia internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones.

El 23 de novembre i sota el lema ?Estimar no fa mal' us convidem a la celebració d'aquest dia, consistent en lectura de textos, del manifest i taula informativa.

17-11-2017

El 25 de novembre és el Dia internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones. La nostra entitat ha traslladat aquesta commemoració al dijous 23 de novembre i per a aquest dia, a l'Hospital de Palamós i a l'Ajuntament de Palamós, sota el lema "Estimar no fa mal" s'han preparat diferents actes:

Lectures textos: (fragments de l’Aquari, de Telma Romaní)

10 h: "L'amic prepotent"

11 h: "La noia franca"

12h: "L'amant burlat".

En aquesta lectura, que també fem extensiva als professionals de SSIBE i a la qual s’hi adhereix l’Ajuntament de Palamós, es llegirà també el manifest unitari "Dia internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones". Està previst que hi assisteixi el President dels Òrgans de Govern, Sr. Lluís Puig, i membres del Consell de Direcció de SSIBE.

13h: "La dona enganyada"

18h: "L'amant burlat" + lectura del manifest unitari "Dia internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones"

A l'acte de la tarda hi assistirà Mireia Mata, Directora General d'Igualtat de la Generalitat de Catalunya.

Les lectures dels textos van a càrrec de Gespateatre, que col·labora amb aquesta iniciativa.

Les lectures de les 10, 11 i 13h tindran lloc a la sala d’espera C de consultes externes. La lectura de les 12h tindrà lloc al Punt d’Informació (planta 0). La lectura de les 18h es farà a l’Ajuntament de Palamós.

Taula informativa:

Durant tot el matí, a l'entrada de l'Hospital per la planta 0 hi haurà una taula amb informació d'associacions i telèfons d'atenció a les víctimes de violència de gènere. Hi haurà voluntariat que repartirà llaços liles.

L’acte està coordinat per la treballadora social de SSIBE, Sandra Medina, i per Lisa Camós, voluntària de l'Hospital de Palamós.

Podeu veure totes les lectures que s'escenificaran, i el manifest unitari  "Dia internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones", i el programa de la jornada al documents adjunts.

Enllaç a l'Institut Català de les Dones, amb informació sobre aquest dia.

Us esperem a la celebració !