Calendaris solidaris fets per companys del CAP de Palafrugell i per la Fundació Oncolliga

Els calendaris fets pels companys del CAP de Palafrugell, són en benefici de l'associació AcompanyArt i de l'associació Projecte Xevi, i es venen al punt d'informació de l'Hospital, i als 4 CAP. Alhora, Oncolliga també vendrà calendaris solidaris el 13 i 14 de desembre a l'Hospital.

La iniciativa de fer el calendari solidari en benefici de l'associació Acompanyart i l'associació Projecte Xevi ha anat a càrrec dels companys del CAP de Palafrugell. Aquest calendari està inspirat en el món del cinema i des d'aquesta setmana els podeu comprar al punt d'informació de l'Hospital de Palamós i als 4 CAP (Palafrugell, Palamós, La Bisbal i Torroella) al preu de 7 euros.

Projecte Xevi és una associació de cooperació per al desenvolupament, nascuda l'any 2003, els objectius de la qual es basen a promoure iniciatives que ajudin a millorar les condicions de vida dels més desafavorits. l'ONG vol ajudar les dones i nens del Senegal, realitzant diferents projectes a la zona.

AcompanyArt és una organització sense ànim de lucre constituïda l'any 2017 que neix amb l'objectiu de portar a terme un procés d'humanització als serveis de pediatria tant en atenció primària com en hospitalització del Baix Empordà.

Finalment, la Fundació Oncolliga també oferirà els seus calendaris solidaris, a 2 euros, els propers dies 13 i 14 de desembre a l'Hospital de Palamós, planta 0, en una taula on també s'hi exposaran i vendran complements i bijuteria fets a mà, dins del programa de reinserció laboral "Mimosa" que impulsa la Fundació i es dirigeix a dones que han patit càncer, han perdut la feina a causa de la malaltia i tenen dificultats per reinserir-se al mercat laboral.

Us animem a comprar calendaris i col·laborar així en tres bones causes.