Agraïment al voluntariat social de l'Hospital de Palamós i Palamós Gent Gran

Emporhotel va preparar l'àpat pels 50 voluntaris i voluntàries

12.12.2017

Ahir es va celebrar un dinar d’agraïment als voluntaris i voluntàries de Palamós Gent Gran i de l’Hospital de Palamós que va tenir lloc a l’Espai del Peix de Palamós i l’àpat va anar a càrrec d’Emporhotel.

Hi van assistir 50 voluntaris/àries i els van acompanyar Sandra Medina i Laura Garcia - coordinadores del voluntariat de l’Hospital de Palamós i Palamós Gent Gran -, Ernest Pi - President de Creu Roja-, Nuri Comes -Directora de Dependència- , Mireia Darnaculleta  -Directora Tècnica de Palamós Gent Gran-, Jordi Calsina -Gerent de SSIBE- i Lluís Puig -President dels òrgans de Govern de SSIBE.

Com a mostra d’agraïment a la seva tasca social i  voluntària, se’ls va dedicar uns parlaments per part de les coordinadores i representants de SSIBE així com del President de la Creu Roja. A més a més dels parlaments, també van ser aquestes coordinadores i representants que, com a gratitud per la seva gran tasca van servir als voluntaris i voluntàries el dinar.

En el decurs de l’àpat també hi va haver espai per tal que alguns dels voluntaris i voluntàries fessin parlaments expressant perquè són voluntaris i quins beneficis els aporta, i agraint també el reconeixement que se’ls va brindar ahir.

Us enviem enllaç a la galeria de fotos de flickr

S'adjunta la relació de voluntaris i voluntàries.