Els voluntaris de l'Hospital de Palamós estrenen armilles identificatives

Gràcies a la col·laboració de l'Associació Front al Mar de Palamós.

22.01.2018
Aquesta tarda, l’Associació Front al Mar ha fet entrega de les 40 armilles identificatives per al servei de voluntariat de l’Hospital de Palamós. Amb aquesta  peça de roba s’identificarà visualment amb més facilitat a la trentena de voluntaris i voluntàries que treballen setmanalment a l’hospital.

La confecció de les armilles ha estat possible gràcies a la col·laboració econòmica de l’associació palamosina Front al Mar, que el 2016 ja va participar activament en l’equipament de l’Espai Rialles, un nou espai que coordina el servei de voluntariat.

A l’acte de lliurament hi han estat presents Sandra Medina, coordinadora del servei de  voluntariat de l’Hospital; Xavier Arrebola, adjunt d’infermeria de SSIBE i Agustí Salvador, president i Frederic Salichs, tresorer de l’Associació Front al Mar.

Els serveis del voluntariat a l’hospital
La tasca del voluntariat a l’Hospital de Palamós és cabdal en l’acompanyament emocional del pacient, però també ofereix altres serveis com les receptes de lectura, l’Espai Rialles o l’acompanyament dels pacient per a proves externes a Girona o Barcelona o l’acompanyament en àpats.

A més, el voluntariat també realitza manualitats per a dates assenyalades com Sant Jordi o Nadal i les ofereixen tant al personal com al pacient hospitalitzat.

Veure la galeria fotogràfica de l’acte de lliurament. Es recomana obrir l'enllaç amb el navegador Firefox o Google Chrome.

  2018 - Noves armilles del voluntariat social per a l'Hospital