| Prevenció i promoció de la salut

Nou cicle de conferències psicoeducatives sobre càncer colorectal

La Fundació Oncolliga i l'Hospital de Palamós organitzen, entre el 20 de març i el 19 de juny, aquest cicle de conferències adreçades a pacients, que tindran lloc a Palamós Gent Gran i aniran a càrrec de professionals de la medicina, la infermeria o la dietètica.

La Fundació Oncolliga Girona, amb la col·laboració de l’Hospital de Palamós, posarà a partir del dimarts 20 de març un cicle de conferències psicoeducatives sobre el càncer colorectal amb l’ objectiu de complementar la informació que reben els afectats per la malaltia i els seus familiars.  Les conferències aniran a càrrec de diferents professionals de la medicina, la infermeria o la dietètica que hi aportaran informació tècnica. En total s’han programat 7 conferències per tractar temes tant diversos com l’ostomia, l’alimentació en el postoperatori, la incontinència anal o l’afrontament de la malaltia. Les sessions es portaran a terme a la Sala Polivalent del Centre Palamós Gent Gran cada 2 setmanes.

La primera xerrada tindrà lloc el pròxim dimarts, 20 de març, i anirà a càrrec de la Dra. Piedad del Moral, metgessa adjunta del servei de cirurgia de l'Hospital de Palamós. El cicle es tancarà el 19 de juny.

Font:
Premsa Oncolliga