| Docència

3a Jornada de portes obertes a futurs residents

Aquesta tarda, s'ha celebrat la tercera jornada de portes obertes per a futurs residents a Serveis de Salut Integrats Baix Empordà.

27.03.2018
Aquesta tarda els futurs residents han visitat les nostres instal·lacions amb l’objectiu que els futurs especialistes en formació que hagin d’escollir una plaça puguin disposar, de primera mà, de tota la informació relacionada amb la formació sanitària especialitzada al Baix Empordà.

Actualment, Serveis de Salut Integrats Baix Empordà ofereix formació a 38 professionals i per a aquest 2018 s’ofereixen nou places  d’especialitats acreditades en Atenció Familiar i Comunitària, i Ginecologia i Obstetrícia, tant en medicina com en infermeria.

El programa ha començat amb una benvinguda del vicepresident de la comissió de docència i tutor d’Obstetrícia i Ginecologia, Dr. Daniel Pérez. Posteriorment, ha cedit la paraula als representants de la Unitat Docent Multiprofessional d’Atenció Familiar i Comunitària i a altres representants de la Unitat Docent Multiprofessional d’Obstetrícia i Ginecologia.

També han conversat amb els actuals residents per conèixer, des del seu punt de vista, com es viu l’etapa de la residència al Baix Empordà. Han estat precisament els residents que aquest any han ofert la visita guiada a l’Hospital i el CAP de Palamós. 

A l’acte, també s’ha aprofitat per presentar el nou vídeo del nostre canal de Youtube i on s’explica  com és la residència a Palamós de la mà dels actuals residents i que pretén resoldre els dubtes a l’hora de fer la tria dels futurs metges (MIR) i infermeres (IIR).

3a edició de portes obertes
Aquesta és la tercera edició de la jornada de portes obertes que es realitza a Palamós i se suma al conjunt de jornades de portes obertes a tot Catalunya. A la província de Girona també s’han realitzat jornades  a l’Hospital Universitari Dr. Josep Trueta de Girona (27 de març) i a l’Institut d’Assistència Sanitària - Hospital de Santa Caterina (21 de març). L’Hospital de Figueres, l’Hospital Sant Jaume de Calella i la Corporació de Salut del Maresme i la Selva ofereixen visites.

En total, els diferents centres hospitalaris de Girona ofereixen 78 places de residents per a aquest 2018.

Places ofertades 2018 a SSIBE

Especialitat

Nombre de places

Medicina Familiar i Comunitària

5

Infermeria Familiar i Comunitària

2

Ginecologia i Obstetrícia

1

Infermeria Obstetricoginecològica

1