Celebrem Sant Jordi

Els nostres centres organitzen diferents activitats durant la Diada.

Dilluns arriba Sant Jordi, diada que cada any és molt present als nostres centres. Aquest 2018 vendrem llibres i roses en diferents parades que són possibles gràcies als nostres voluntaris, al voluntariat de la Creu Roja i als residents de Palamós Gent Gran.

PALAMÓS GENT GRAN

Els residents de Palamós Gent Gran i els voluntaris de la Creu Roja han preparat roses i manualitats de producció pròpia aquestes darreres setmanes, que vendran a les 2 parades que muntaran per Sant Jordi: una d'elles al carrer Major de Palamós (davant de l'Esclopeter, de 9,30 a 13h) i l'altra a l'entrada de Palamós Gent Gran (de 10 a 17h).

Els diners que es recaptin els destinaran, com cada any, a la compra de material per als seus tallers de manualitats que realitzen al llarg de tot l’any.

CENTRES D’ATENCIÓ PRIMÀRIA

Els nens i nenes que visitin els serveis d’atenció continuada o les consultes de pediatria dels diferents centres d’atenció primària rebran un exemplar d’“El pastisser de Torregrossa”, un conte que s'emmarca dins la campanya “Per Sant Jordi, cap nen sense conte”, que té per objectiu fomentar la lectura entre els més petits. Aquesta iniciativa té el suport de l'Associació Educativa i Formativa  TBClass de Les Franqueses del Vallès i és el segon any que ens hi adherim.

HOSPITAL DE PALAMÓS

Aquest any el voluntariat de l’Hospital muntarà una parada de 9 a 14h on hi vendrà roses i llibres a 1 euro, els beneficis dels quals aniran a càrrec del projecte Noupops, un projecte solidari al qual també hi estem adherits.

Els llibres que s’hi vendran han estat recollits durant tota aquesta setmana entre els treballadors de l’entitat, per tal de fomentar la seva reutilització, la sostenibilitat i donar-los una segona vida. Les roses han estat elaborades per una voluntària de l’Hospital. Per cada llibre que es vengui es regalarà un punt de llibre realitzat pels alumnes de les escoles Vedruna, La Salle i Vila-romà de Palamós.

Al matí els voluntaris també repartiran roses d'elaboració pròpia entre les persones ingressades i els professionals que hi treballen.

Durant tot el dia als nens i nenes atesos al Servei d’urgències també se’ls regalarà un exemplar del llibre “El pastisser de Torregrossa”.

Des de SSIBE volem agrair sincerament la tasca que tots aquest voluntaris i residents duen a terme any rere any. Feliç diada!