| Voluntariat

Recaptem més de 600 euros durant la Diada de Sant Jordi

Els diners serviran per tirar endavant els projectes solidaris de SSIBE

La jornada s'iniciava ben d'hora, a les 9h, amb una parada muntada pels Voluntaris de l'Hospital situada al punt d'informació, planta 0, on es van posar a la venda a 1 euro 300 llibres de segona mà que professionals i voluntaris van anar portant durant tota la setmana anterior. Per a cada llibre també hi havia un punt de llibre de regal fet per alumnes de 3 escoles de Palamós (Vedruna, La Salle i Vila-romà) i que tradicionalment ja col·laboren amb aquesta celebració.

A la paradeta també s'hi van vendre 70 roses a 1 euro fetes pels voluntaris. També es bescaviaven els vals per a un llibre a persones que havien vingut a lliurar dos llibres els dies previs. De llibres se'n van vendre gairebé la meitat i les roses es van esgotar.

La recaptació obtinguda va ser de 216 euros, que es destinaran al projecte Noupops.

A Palamós Gent Gran els residents de Palamós Gent Gran i el Voluntariat de Creu Roja van muntar dues paradetes, una al carrer Major i l'altra a Palamós Gent Gran. En aquestes parades venien els objectes que cada any van elaborant per tenir a punt per a aquesta data. La recaptació aconseguida va ser de 410 euros, que un any més destinaran a la compra de material que ells mateixos utilitzen en els tallers de manualitats que realitzen al llarg de l’any.

Des de SSIBE no ens cansarem d'agrair un cop més la gran tasca de totes les persones que contribueixen tant a l'èxit de la Diada de Sant Jordi, com al d'altres dates assenyalades que celebrem als nostres centres.

Cliqueu l'enllaç per accedir a la galeria fotogràfica de Sant Jordi