| Docència

Donem la benvinguda als nous residents

5 metges i 3 infermeres iniciaran aquest juny la seva residència.

28.05.2018
Divendres al matí migdia es va celebrar l’acte de benvinguda i comiat als residents que avui comencen la residència als nostres centres i també els que ja han acabat la seva residència.

Actualment, Serveis de Salut Integrats Baix Empordà compta amb un total de 38 especialistes en formació. A la UDM d’Obstetrícia i Ginecologia s’ha incorporat 1 llevadora, mentre que a la UDMAFiC ho han fet 2 infermers i 5 metges.

Són: la Llevadora Interna Resident, Ana Dejoz, les residents d’Infermeria familiar i comunitària Carla Riadigos i Nuria López i els residents de medicina familiar i comunitària Alejandro Belmonte, Domingo Sanfiel, Jana Avello, Sandra Perich, Paula Bosch.

Per altra banda, també faran la residència amb nosaltres les dues residents de la UDMAFiC de Girona, l ’Eva Vílchez i l’Anduriña López.

També s’ha aprofitat per agrair la tasca dels residents que han acabat la seva residència aquest mateix 2018, que han tingut un homenatge per part dels seus tutors, dels serveis i Centres d’Atenció Primària on han realitzat l’especialitat. Abans, però, han aprofitat per oferir un consell personalitzat a cadascun dels nous residents que ja formen part de Serveis de Salut Integrats Baix Empordà.

Els residents que han acabat han estat la ginecòloga Miren Meléndez, les IFiC Yolanda Moares i Aitana Santamarina i les especialistes en MFiC Marta Castellana, Mamen Ibarra, Adriana Flórez, Elena Gregori, Juan Melgar i Meliza Marin, residents de la UDMAFiC de Girona.

Dels 9 professionals que acaben la seva residència, tres continuaran treballant a SSIBE: Marta Castellana –a urgències de l’Hospital de Palamós-, Adriana Flórez i Meliza Marin –a l’ABS de Palafrugell-.

12 anys de residència a la comarca
Des de 2007 que l’Hospital de Palamós i els CAP de la comarca tenen tasca docent pròpia. El 2007 es va donar la benvinguda a la primera promoció de residents en Medicina Familiar i Comunitària, que aquest any acomiada la seva 8a promoció.

El 2010 es va incorporar Ginecologia i Obstetrícia i Llevadores i un any després l’especialitat de Medicina Interna. L’última especialitat en incorporar-se va ser Infermeria Familiar i Comunitària que aquest 2018 n’ha acabat la 3a promoció.

Veure la galeria fotogràfica al Flickr.