| Responsabilitat social corporativa

20 il·lustradors venen a conèixer els espais que pintaran a finals de mes

Trobada amb Ignasi Blanch i Acompanyart per explicar-los el projecte.

Divendres passat una vintena d’il·lustradors van ser a les nostres instal·lacions per conèixer quins espais es pintaran a finals de mes.

La iniciativa s’emmarca dins el projecte endegat per Acompanyart amb el mentoratge d’Ignasi Blanch, que vol humanitzar els espais sanitaris per fer-los més càlids i agradables per als pacients que estan a punt d’entrar a quiròfan o ser visitats per un especialista.

En concret, l’acció es concentra en els espais de pediatria de l’Hospital de Palamós i el CAP de Palafrugell i on s'hi representaran motius de flora i fauna de la Costa Brava. El fil conductor serà l’Aloa, un personatge creat per Raül Castillo que guiarà els nostres pacients a través dels diferents espais.

En total, serà una vuitantena de pintors, que obriran els pots de pintura dilluns 25 de juny i que tenen previst acabar el dissabte 30 de juny. Els espais que es pintaran seran les àrees de pediatria del CAP de Palafrugell i de l’Hospital de Palamós (urgències, hospital de dia quirúrgic i 5a planta).

Us demanem disculpes per avançat per les  molèsties que la intervenció pugui ocasionar i us agraïm la vostra comprensió.