| Prevenció i promoció de la salut, Responsabilitat social corporativa
Taller a l'Espai del Peix dins de les activitats d'Empresa Saludable
El passat 10 de juny i dins les activitats del Projecte Empresa Saludable.
Diumenge passat una quinzena de treballadors van participar al Taller de cuina a l'Espai del Peix per aprendre a elaborar tot un seguit de menús amb productes de temporada i de proximitat, que s’emmarcava dins el programa d’activitats organitzades pel projecte Empresa Saludable de SSIBE.
Els nostres mestres varen ser el cap de cuina d'Emporhotel, Joan Muñoz, i Manel Gallego i Manfred Schertenleib que van ajudar i orientar als participants a elaborar els plats.
Aquest any el taller de receptes saludables estava ambientat en les cuines del món i per això es van realitzar plats d’allò més diversos com el sushi, l’hummus d’albergínia i hummus de cigrons, el suquet de peix, el magret d’ànec amb salsa de cítrics i el carrot cake.
Va ser una jornada molt distesa, amb un bon ambient de treball on també hi van assistir familiars dels treballadors de l'entitat.
Adjuntem enllaç a la galeria de Flickr amb les fotos d'aquesta trobada.