| Responsabilitat social corporativa

Tens una idea per la Marató de TV3'

Recollim iniciatives de tots els professionals de la casa fins el 10 de setembre.

La temàtica escollida per aquest any a la Marató de TV3 serà el càncer. Serà la tercera edició dedicada a la lluita contra aquesta malaltia i es farà el 16 de desembre.

SSIBE amb la marató
A SSIBE serà el 5è any consecutiu que es col·laborarà amb la iniciativa solidària de TV3 i en aquests 4 anys s’han recaptat més de 10.000€. Aquest any es vol tornar a omplir el teatre de la Gorga de Palamós amb una taula col·loqui amb diferents pacients que comparteixin les seves experiències.

A banda, des de la comissió oncològica s’estan ideant les activitats, però volem fer un pas més en la implicació de SSIBE amb la marató i per això obrim la participació a tots els treballadors i hem creat un formulari per recollir idees brillants per col·laborar amb la iniciativa solidària.

El càncer a Catalunya
El 2016, a Catalunya, s'estima que 38.500 persones van ser diagnosticades de càncer, 10.425 de les quals no van sobreviure. El càncer representa la primera causa de mort entre els homes i la segona entre les dones i la seva incidència continua sent molt alta: es calcula que, al llarg de la seva vida, en tindran 1 de cada 2 homes i 1 de cada 3 dones.

marató tv3