| Prevenció i promoció de la salut

Més de 500 persones participen a la Campanya a l'Abril, Cuida't amb salut!

És la tercera edició de la campanya per promoure activitat física i hàbits de vida saludables.

Durant el mes d’abril, es va dur a terme la 3a edició de la campanya “A l’abril, cuida’t en salut!” per promoure estils de vida saludable als professionals de SSIBE i a la població del Baix Empordà.

Es van preparar més d’una trentena d’activitats tant per a tota la ciutadania com per als nostres professionals, com a proposta d’activitats per mantenir una vida activa i saludable i que ajudi a prevenir futurs problemes de salut.

En la darrera reunió de la Comissió de Prevenció i Promoció de la Salut (CPiPS) es van presentar les dades de participació, que va tornar a superar els 500 participants. La jornada d’activitat física a la platja del 7 d’abril i la jornada Empresa Saludable del 27 d’abril van aplegar prop d’un centenar de participants cadascuna, mentre que la resta d’activitats, tant per a professionals (188) com per a ciutadania (146) van sumar més de 350 participants. Consulta la memòria de la campanya.

A banda, també es va organitzar un altre any un concurs de fotografies a través del nostre compte d’Instagram amb 30 fotografies participants. I per segon any consecutiu, la guanyadora va ser la Neus Hortal.

Enquesta de satisfacció
Amb la voluntat de millorar la iniciativa i avançar en el concepte d’Empresa Saludable, s’ha preparat una enquesta de valoració per conèixer de primera mà tots els punts forts i febles i quins aspectes es poden millorar de cares a futures edicions. Clica aquí per accedir a l’enquesta. Només t'ocuparà 5 minuts.

Consulta la galeria fotogràfica de Flickr (es recomana utilitzar versions actualitzades de Mozilla o Google Chrome)

Participacio Abril