| Recursos humans

S'incorporen 4 nous metges de família als CAP de Palafrugell i Palamós

Meliza Marin, Adriana Flórez, Marlene Urbano i Honndy Montseny.

Des de principis de juliol, comptem amb quatre noves metgesses d’atenció familiar i comunitària, gràcies a la incorporació de Meliza Marín, Adriana Flórez i Honndy Montseny al CAP de Palafrugell i de Marlene Urbano al CAP de Palamós.

Meliza Marín té 36 anys i és nascuda a Bolívia. Va graduar-se a la Universidad Gabriel René Moreno de Santa Cruz de Bolívia i va arribar a Girona fa cinc anys per iniciar la seva residència en MFIC. Com la part hospitalària de la seva especialització la va fer a l’Hospital de Palamós.

Adriana Flórez té 30 anys i és de Colòmbia. La seva formació en medicina la va cursar a la Universidad Industrial de Santander i ha realitzat la seva residència a l’Hospital de Palamós i el CAP de Palafrugell.

Totes dues van acabar la residència aquest mes de maig i finalment han optat per quedar-se a la nostra entitat.

Honddy Montseny té 47 anys i va nèixer a Cuba, on va estudiar medicina a la Facultat 1 de la Universidad de Santiago de Cuba, on hi va desenvolupar els seus primers 10 anys de la seva carrera professional. Va arribar a Espanya el 2004 on es va incorporar al servei d’urgències de l’Hospital Reyes Católicos de Burgos. Hi va treballar 4 anys i posteriorment ha treballat a la mútua Fremap amb altres feines en diferents residències de gent gran.

Per últim, Marlene Urbano treballa des del 3 de setembre al CAP de Palamós. Nascuda a Caracas fa 42 anys, va llicenciar-se en medicina a la Universidad Central de Venezuela. L’especialitat en medicina familiar i atenció comunitària la va realitzar a Madrid,  a l’Hospital Universitario Fundación de Alcorcón. A Catalunya hi va arribar el 2013 on ha treballat per a l’ICS.

Honndy Montseny
Meliza Marín i Adriana Flórez
Marlene Urbano