| Institucional

La UE Llagostera i el SERME renoven el conveni de col·laboració per a aquesta temporada

És el quart any que se signa amb l'equip de futbol amb l'Hospital Clínic Costa Brava.

Aquest matí s’ha renovat l’acord de col·laboració entre la Unió Esportiva Llagostera i el Servei de rendiment i medicina esportiva (SERME) de l’Hospital Clínic Costa Brava.

Aquest és el quart any que se signa el conveni de col·laboració pel qual el SERME es farà càrrec de tot el seguiment de l’activitat esportiva dels futbolistes durant tota la temporada 2018-2019 i també de l’assistència mèdica en el camp durant els partits que es juguin al camp del Llagostera.

Han assistit a l’acte Isabel Tarragó, presidenta de La Unió Esportiva Llagostera i Jordi Calsina, Director Gerent de la Fundació Hospital de Palamós, en representació del SERME.

Què és el SERME'
SERME és una estructura que es recolza en tots els especialistes de l’Hospital i que vol donar un tractament integral als esportistes. No només compta amb especialistes com traumatòlegs, fisioterapeutes o cardiòlegs, sinó també amb un equip de nutricionistes que aconselles les dietes més indicades en funció de l’activitat esportiva per mantenir-se o recuperar-se després d’una competició.

Llagostera_SERME
Llagostera_SERME_2