| Prevenció i promoció de la salut

Promovem l'activitat física als Centres d'Atenció Primària

S'ha signat un conveni de col·laboració entre Run WoMan Run i Serveis de Salut Integrats Baix Empordà

Aquest matí s’ha signat un conveni de col·laboració entre Run WoMan Run i Serveis de Salut Integrats Baix Empordà (SSIBE) amb l’objectiu de promoure activitats relatives a la promoció i prevenció de la salut vinculades a l’esport.

A partir de demà, els nostres Centres d’Atenció Primària oferiran informació dels serveis de trobades per a la pràctica esportiva que ofereix Run WoMan Run a tots aquells usuaris i usuàries que per a la seva casuística puguin necessitar d’iniciar activitat física. A banda dels CAP, aquesta informació també s’oferirà a l’Hospital de Palamós i, en concret, als serveis de medicina interna, nefrologia, pneumologia i cardiologia.

L’acord, de durada d’un any, ajuda a SSIBE a complir amb els objectius establerts dins el Pla d’Activitat física Esport i Salut (PAFES) de la Generalitat de Catalunya com són la recomanació d’activitat física per a una bona salut i aconseguir una població més activa i alhora fer més accessible l’esport a la comarca del Baix Empordà.

El conveni l’han signat Lluís Puig, president dels Òrgans de govern de SSIBE , i Judith Hidalgo, impulsora del projecte i presidenta de l’Associaicó Run Woman Run i s’emmarca dins la Setmana de Europea de la Mobilitat, que aquest any es presenta sota el lema “Combina i mou-te”.

A l’acte també hi han assistit Jordi Calsina, gerent de SSIBE; Xavi Pérez, director assistencial de SSIBE; Teresa Ferrés, creadora de l’aplicació TwinApp Running; Joan Mateu, responsable de marxa nòrdica de Run Woman Run, i Nacho Pascual, com a representant de la Comissió de Prevenció i Promoció de la Salut de SSIBE (CPiPS).

Com funciona Run Woman Run'
Run WoMan Run neix com un espai de trobada per introduir-te a l’activitat física acompanyat d’altres persones. Planteja diferents  modalitats d’exercici d’intensitat suau i moderada que s’adapta a tots els nivells:

- Marxa nòrdica
- Caminades
- Introducció al córrer
- Grup de corredors

Totes les trobades es realitzen a través de Twinapp Running, una aplicació  de fàcil ús que posa en contacte esportistes de tots els nivells i permet informar de l’horari, el lloc de trobada i dels diferents assistents, a més de les incidències o modificacions, en el cas que n’hi hagi, a través de la missatgeria interna de l’aplicació.

Conveni Run WoMan Run
Conveni Run WoMan Run