| Recursos humans

Nova incorporació: Dani Castillo

Des del mes d'agost és metge en Medicina Esportiva del SERME a l'Hospital de Palamós.

El passat mes d’agost es va incorporar a la nostra entitat Dani Castillo, en qualitat de Metge en Medicina Esportiva al Servei de rendiment i medicina esportiva (SERME).

Nascut a Barcelona fa 45 anys, és llicenciat en Medicina i Cirurgia l’any 1998, havent finalitzat la seva especialitat en Medicina de l’Activitat Física i l’Esport l’any 2008.

Actualment exerceix com a metge de l’Esport a la Unitat de Salut i Esport del Consell Català de l’Esport de la Generalitat de Catalunya i en qualitat d’assessor mèdic per al control esportiu dels esportistes becats a la Residència Blume des de 2016. També és Director Científic i Mèdic de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya des de 2008 i Coordinador mèdic de la Unitat de Medicina de l’Esport de la Clínica Bofill-BofillSport de Girona des de 2015.

Anteriorment va exercir dos anys de metge a la Federació Espanyola de Bàsquet i és col·laborador i assessor de la Federació Catalana de Bàsquet.

En uns moments en que les associacions de Metges de Medicina de l’Esport lluiten perquè aquesta especialitat sigui integrada dins les troncalitats, Castillo aposta per una Medicina de l’Esport de qualitat a través de la multidisciplinarietat.

Li donem la benvinguda.