| Recursos humans

Relleu en el càrrec de cap al Servei de Rehabilitació

Després de 32 anys al capdavant del servei, la Dra. Conxa Avinyó passa el relleu com a cap del Servei de Rehabilitació al Dr. Cristian Andrés Figueroa que s'acaba d'incorporar amb nosaltres.

Després de 32 anys, el proper 1 d’octubre, la Dra. Conxa Avinyó passarà el relleu del seu càrrec al nou cap de servei de rehabilitació el Dr. Cristian Andrés Figueroa. Durant tota aquesta etapa com a cap, la Dra. Avinyó ha consolidat el Servei de rehabilitació com a servei referent tant internament com externa, i en aquest darrer cas cal dir que reconegut per l’administració. La seva visió ha estat territorial i de donar servei a l’Atenció Primària, a l’hospitalària, a l’àrea residencial i a la sociosanitària, diferenciant-se així d’un servei clàssic hospitalari.

La Dra. Avinyó continuarà amb nosaltres en qualitat d’adjunta en jornada parcial.

Cristian Andrés Figueroa té 39 anys i és nascut a Xile. El 2008 finalitza la seva carrera en Medicina a la Universitat de Xile i és Màster en Alta Administració d’Empreses i Serveis en Salut per la Universitat Europea de Madrid des de 2013. A partir d’aquest moment, comença la seva experiència en gestió clínica de serveis d’urgències al seu país d’origen on va desenvolupar el càrrec de Cap d’Urgències a l’Hospital Dr. Hector Reynó de la ciutat Alto Hospicio. El 2017 finalitza l’especialització en Medicina Física i Rehabilitació a l’Hospital Germans Trias i Pujol de Badalona i s’incorpora a l’Hospital Universitari Josep Trueta de Girona com a metge adjunt al Servei de Rehabilitació.

Agraïm a la Dra. Conxa Avinyó la seva dedicació i implicació al llarg de tots aquests anys i donem la benvinguda al Dr. Cristian Andrés Figueroa.