| Prevenció i promoció de la salut

1a Jornada Farmacoterapèutica de la Regió Sanitària Girona

Compta amb la col·laboració de SSIBE amb Montse Cols, farmacèutica de l'entitat, com a membre del comitè científic i com a moderadora d'una de les taures rodones.

El proper 29 de novembre tindrà lloc la 1a Jornada Farmacoterapèutica de la Regió Sanitària Girona, que es durà a terme a l’Auditori Josep Irla de l’edifici de la Generalitat de Girona.

SSIBE hi participa amb la col·laboració de Montse Cols, farmacèutica de la nostra entitat, que és membre del Comitè Científic de la jornada i actuarà com a moderadora en la "Taula 3. Hipolipemiants. Què ens aporten els nous hipolipemiants inhibidors del PCSK9'"

L’evolució constant del coneixement relatiu als tractaments farmacològics, amb l’aparició continuada de nous medicaments i de nova evidència, fa imprescindible que els professionals disposin d’informació actualitzada en el maneig dels fàrmacs, per millorar els resultats en salut i garantir la seguretat dels pacients. Aquesta 1a Jornada pretén donar resposta a aquesta necessitat.

Durant l’acte es presentarà el Programa d’harmonització farmacoterapèutica del CatSalut i s’abordarà el tractament farmacològics amb antidiabètics, anticoagulants orals i hipolipemiants (Ipcsk9).

La jornada està organitzada pel CatSalut, amb la col·laboració de les entitats proveïdores del territori entre les quals SSIBE hi és present, i compta amb el suport de l’Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Girona.

El termini per enviar propostes de comunicacions científiques finalitza el 31 d’octubre i s’accepten treballs ja publicats o presentats en altres congressos sempre i quan estiguin relacionats amb els temes de la jornada (diabetis, anticoagulació oral i dislipèmies).

La millor comunicació rebrà un premi.

En aquesta pàgina web podreu trobar tota la informació relativa a la Jornada, com ara el programa, les bases de la presentació de pòsters i l’accés al formulari on podreu realitzar la vostra inscripció: http://catsalut.gencat.cat/1a-jornada-farmacoterapeutica-rs-girona