| Prevenció i promoció de la salut, Responsabilitat social corporativa

Aquest any, també serem presents a la Oncobike

Amb l'equip Surgical Boys.

Aquest cap de setmana es disputarà la 3a edició de l’Oncobike, una altra de les proves solidàries que organitza la Fundació Oncolliga Girona.

La prova consta de dos itineraris: un de 200 quilòmetres i un altre de més curt, d'aproximadament 150 km, que transcorren per la Vall de Llémena, al voltant de Sant Gregori. Els equips estan formats per sis ciclistes i sempre hi haurà d’haver-n’hi dos en ruta al llarg de tota la prova.

Aquest 2018, per primer cop s’ha muntat un equip de SSIBE que hi prendrà part. Es tracta dels Surgical Boys, un equip format per Miquel Àngel Vilalta, Francisco Rodrigo, Sergi Ortega, Miquel Pérez, Eduard Agustí i Jaume Gelonch.

SSIBE, una empresa saludable
Amb la Oncobike, ja són 3 les proves solidàries per equips de llargues distàncies amb participació de SSIBE. Aquest 2018 s’ha participat per 6a vegada amb la Oncotrail, amb un nou rècord de participació amb 8 equips i 64 esportistes. I el mes d’abril, un d’aquests equips, els Walker’s de SSIBE, va aventurar-se a fer la Oxfam Intermon Trailwalker, també de 100km però sense relleus.

Informació sobre l’Oncobike.

Surgical Boys