| Prevenció i promoció de la salut

Campanya 'Fem salut, gràcies per no fumar' als nostres Centres d'Atenció Primària

La campanya se suma a la iniciativa 'Entorn sense fum' que es porta a terme a d'altres equipaments com ara escoles i centres esportius

Amb motiu de la campanya “Fem salut, gràcies per no fumar”, endegada pel El Programa d’Atenció Primària Sense Fum (PAPSF), s’han senyalitzat els exteriors dels CAP La Bisbal d’Empordà, Palafrugell, Palamós i Torroella de Montgrí. L’objectiu: contribuir a allunyar el fum del tabac, de les portes dels centres sanitaris.

Per aquest motiu s’estan retolant els accessos a aquests centres i als de la demarcació de Girona amb el missatge “Fem salut, gràcies per no fumar”. La iniciativa serà permanent i s’estendrà properament a la resta de centres sanitaris del territori català.

Per dur a terme la campanya, que es difondrà per Twitter i Instagram amb l’etiqueta #gràciespernofumar, s’han utilitzat diferents tipus d’adhesius i plantilles per pintar-hi a sobre, tots amb el lema “Fem salut, gràcies per no fumar”.

Sensibilitzats amb els espais sense fum

Des de l’any 2007 estem adherits a la Xarxa Hospitals Sense Fum i l’any passat vam assolir la categoria d’argent. Anualment celebrem la Setmana Sense Fum a tots els nostres CAP i a l’Hospital de Palamós i Palamós Gent Gran que promou, a través de diferentes accions i de taules informatives, la deshabituació tabàquica.

Més informació: PAPSF.