| Docència, Formació

Relleu en la formació dels alumnes de l'IES Palamós

A partir d'aquest mes, Juanma Huerta atendrà els alumnes del cicle formatiu de grau mig de cures d'auxiliar d'infermeria.

Juanma Huerta, infermer de quiròfan de l’Hospital de Palamós, agafarà el relleu a Gemma Franch i farà la formació teoricopràctica als alumnes del cicle formatiu de grau mig de cures d’auxiliar d’infermeria que s’imparteix a l’IES Palamós.

El cicle formatiu de grau mig de cures d’auxiliar d’infermeria té una durada total de 1400 hores en un sol curs acadèmic i es diferencia en 3 parts: teòrica, teoricopràctica i pràctica (410 hores de pràctiques). La primera es realitza a l’IES Palamós, la segona a l’Hospital de Palamós, setmanalment, i la tercera pot cursar-se tant a l’hospital com en d’altres centres sanitaris, tot i que actualment gran part de l’alumnat demana fer les pràctiques al nostre hospital.

En Juanma Huerta fa 25 anys que treballa a l'Hospital; s’encarregarà de fer la formació teoricopràctica als alumnes, al local que hi ha ubicat al carrer Companys, cada dijous a la tarda, i en dos grups: un de 14,30 a 17 hores i l’altre de 17,30 a 20 hores.

Agraïm a la Gemma Franch la seva dedicació i implicació al llarg d’aquests 10 anys i donem la benvinguda a en Juanma Huerta.