| Responsabilitat social corporativa, Voluntariat

L’Espai Rialles, premiat per la Federació Catalana del Voluntariat Social

Divendres passat es va recollir el guardó a la 13a Nit del voluntariat.

El Pavelló de Fontajau de Girona va acollir divendres passat la 13a Nit del Voluntariat i on es van lliurar els Premis Voluntariat, que són concedits per la Fundació Antoni Serra Santamans i pel Festival Strenes.

El premi voluntariat va ser per l'Espai Rialles de l'hospital de Palamós. Van recollir el guardó i la Sandra Medina, treballadora social de SSIBE i coordinadora del voluntariat de l'Hospital de Palamós i Neus Puigpinós, psicopedagoga voluntària i coordinadora de l'Espai Rialles.

El premi tenia una dotació econòmica valorada en 1.500€ que ajudaran a finançar algunes de les activitats que du a terme a l'equip de voluntariat

Què és l'Espai Rialles?
Creat a principis del 2017, l'Hospital de Palamós posa a disposició del nens i nenes ingressats a la cinquena planta un nou espai on s'hi crea un ambient lúdic i distès entre els infants hospitalitzats per aconseguir que la seva estada a l'hospital sigui viscuda com una experiència més agradable, poc angoixant i menys traumàtica, i que també contribueixi a una ràpida recuperació.

L'espai està dividit en tres ambients: la Biblioteca, on es pot practicar la lectura, l'escriptura i el dibuix; el Racó infantil amb joguines per a infants de 0 a 3 anys i el l'Espai Cinema, per al visionat de peces multimèdia.