| Responsabilitat social corporativa

SSIBE se suma a la Marató de TV3

Jornada vespertina a la Gorga, col·laboració amb Fecotur i un mosaic a Palamós Gent Gran, les principals activitats.

Aquest 2018 la Marató de TV3 se centrarà en el càncer, que és la primera causa de mort a Catalunya entre els homes i la segona entre les dones.  Com a entitat de salut, SSIBE ens tornem a adherir a la campanya per cinquè any consecutiu i organitzarem diferents activitats durant aquest mes de novembre i desembre.

L'acte central serà "Parlem de càncer: experiències personals al voltant de la malaltia", una xerrada i taula col·loqui que se celebrarà a la Gorga, el proper 13 de desembre a les 19.30h. La jornada comptarà amb la presència de Vanessa Nueda, creadora de El Crep de mi vida, que ens relatarà la seva experiència personal amb el càncer. Tot seguit s'iniciarà una taula col·loqui amb professionals, associacions i pacients.  També es comptarà amb l'actuació musical de Meraki i l'amenització d'un sorteig final de productes cedits per Fecotur, a càrrec de Tirita Clown.

L'acte és gratuït i amb taquilla inversa, és a dir, que en acabada la jornada tots els assistents podran fer el donatiu a la sortida. Prèviament, però, cal reservar el seient a través d'aquest enllaç.

Aquest any també estrenem col·laboració amb Fecotur, l'Associació per al Foment Empresarial del Comerç i Turisme de Palamós. S'ha repartit guardioles als principals comerços de la vila per tal de recaptar donatius per a la iniciativa solidària. A banda, també han cedit diferents productes per al sorteig que es realitzarà com a clausura durant l'acte de la Gorga.

Palamós Gent Gran també serà un altre dels punts on se celebraran actes per a la Marató de TV3. Des d'ahir fins el 14 de desembre tothom qui vulgui pot col·laborar en la confecció d'un mosaic gegant a l'entrada del jardí i formar la frases "Palamós Gent Gran amb la Marató de TV3" i afegir el seu donatiu a la guardiola que s'ha preparat.

SSIBE, entitat implicada amb la Marató
Aquest serà el 5è any consecutiu que SSIBE col·labora amb la Marató de TV3. El 2014 es van aconseguir 4.339€ en una marató centrada en les malalties del cor; el 2015 sobre la diabetis i l'obesitat es van sumar 439€. El 2016 l'edició tractava l'ictus i es van sumar 3.313€ en recaptacions. Finalment, el 2017, dedicat a les malalties infeccioses es van sumar 2.291€. En 4 anys s'han donat 10.432€.

Reserva el teu seient!

Marató de TV3