| Responsabilitat social corporativa

Històries vivencials, música i molt d’humor per a la Marató de TV3

Ahir vam celebrar l’acte al Teatre de la Gorga de Palamós.

Ahir el vespre, el Teatre La Gorga va ser l'escenari escollit per a celebrar l'acte en benefici de la Marató de TV3. Aquest any duia per títol "Parlem de càncer: experiències personals entorn de la malaltia".

L'acte va servir també per presentar el vídeo "El càncer al Baix Empordà". La peça audiovisual ha sigut possible gràcies a la col·laboració desinteressada de Clàudia Oliu i mostra Com i quins tipus de càncer es tracten a l'Hospital de Palamós, repassant aspectes com la prevenció, el diagnòstic, el tractament i l'acompanyament i cures.

Conduït per Francesc Sànchez Carcassés, que va fer de mestre de cerimònies i moderador, vam poder escoltar les experiències vivencials de pacients com la Vanessa Nueda, autora del bloc "El crep de mi vida" i d'Anna Reyner, autora del llibre "Ja han passat els metges" de Curbet edicions. A la taula rodona també hi havia professionals assistencials com Teresa Aliu, infermera de l'Hospital de Dia Mèdic i l'hematòleg Antonio Blanco, a més de la participació de les associacions de pacients com Oncolliga i l'AECC-Catalunya amb Carme Ventura i Pepi Soto.

Durant tota la jornada es va comptar amb la "inestimable" ajuda de les nostres pallasses d'hospital, les Tirita Clown, que van ajudar a vendre les butlletes per al sorteig, acomodar el públic al pati de butaques i fer de mans innocents per al sorteig, alhora que presentar l'actuació musical.

L'acte es va cloure amb el grup Meraki que van cantar-nos cinc cançons del musicals: Singing in the rain, Come what may (Moulin Rouge) , Memory, Seasons of Love (Rent)  i van acabar amb un medley de Les Miserables.

El sorteig de productes va ser possible gràcies a la cessió de productes dels comerços associats a Fecotur Palamós, que van regalar-nos fins a 10 premis. Consulta tots els números premiats en aquest enllaç.

Per aquells que no vau poder venir, fins el 19 de desembre trobareu encara guardioles als diferents comerços de Palamós per acabar d'augmentar el donatiu per a la Marató de TV3.

Veure galeria fotogràfica

Marato TV3