| Assistencial

Esther Guerrero s'assessora al nostre Servei de Rendiment i Medicina Esportiva

Per a aquesta nova temporada 2018-2019

El Servei de Rendiment i Medicina Esportiva (SERME) de l'Hospital Clínic Costa Brava ha començat a col·laborar amb l'atleta Esther Guerrero per a aquesta nova temporada 2018-2019 i serà assessorada pel SERME en tot allò relatiu al control mèdic esportiu.

Guerrero se suma així a la cartera de clients del nostre servei de medicina esportiva, on també han confiat altres esportistes i equips d'alt nivell.

Esther Guerrero
L'atleta Esther Guerrero és una de les figures nacionals del mig fons espanyol. Nascuda a Banyoles (1990) és corredora de l'equip New Balance i 7 vegades campiona d'Espanya en la distància dels 800 metres llisos. Present en els darrers mundials, jocs olímpics i europeus. La temporada passada va fer el salt als 1.500 metres, on ja ha estat finalista europea.

Aquesta tardor s'ha deixat veure a la temporada de cross i ha obtingut el seu primer or en un campionat d'Europa després d'aconseguir la victòria al relleu mixt fa dues setmanes a Tilburg (Holanda). A partir d'ara es concentrarà en la pista coberta, on perseguirà la marca mínima per als Campionats d'Europa de Glasgow.