| Formació

2a edició de la jornada de dermatoscòpia per a atenció primària

El proper dissabte 19 de gener.

El proper 19 de gener se celebrarà la segona edició del curs en dermatoscòpia per a atenció, que ha de servir per millorar l'estudi i el diagnòstic de les lesions cutànies a través de la pràctica amb el maneig de la tècnica de dermatoscòpia. 

Al juny del 2018 ja es va celebrar la primera edició del curs de formació interna i va tenir gran èxit d'acceptació entre tots els assistents i és per això que s'ha decidit realitzar una nova edició amb idèntic format per a metges/sses d'atenció familiar i comunitària, pediatres i residents de R3 i R4 que no hagin realitzat el curs prèviament.

Les inscripcions són gratuïtes però cal inscripció prèvia per tal de controlar l'aforament de la sala, que està limitat a 30 persones. Per a personal intern de SSIBE, cal confirmar l'assistència a través del Moodle.         

Què és la dermatoscòpia?         
La dermatoscòpia, també anomenada microscòpia de epiluminiscència o microscòpia de llum reflexa, és una tècnica no invasiva de diagnòstic en dermatologia que a través d'un instrument òptic anomenat dermatoscopi, permet examinar millor les lesions sota la superfície cutània amplificant la imatges sospitosa una vegada eliminats els fenòmens de refracció i reflexió de la llum sobre la pell.

Dermatologia