| Assistencial

Estrenem nou web

Està orientada als usuaris i també tenen més protagonisme els diferents centres

Hem estrenat nou web fent un gir al seu enfoc tant pel que fa als continguts com als nous apartats, passant a ser un web de serveis per als usuaris.

L'actualització ha permès d'una banda millorar l'accessibilitat dels usuaris amb un apartat específic amb informació de diferents serveis i amb un subapartat d'informació i tràmits. Una de les novetats és que es poden fer tràmits on-line com per exemple demanar canvi de metge de família, fer consultes i reclamacions, demanar canvi de visita o demanar documentació mèdica, entre d'altres.

Aquesta accessibilitat també s'ha millorant donant més protagonisme als centres , amb un espai diferenciat per a cadascun d'ells, on s'indica com arribar, el contacte, de quins serveis es disposa i els principals tràmits i notícies destacades.

Amb el nou enfoc, d'altra banda, s'ha tingut en compte potenciar el reconeixement als professionals: amb fotografies realitzades específicament en molts apartats, amb la inclusió de l'equip mèdic (que properament es completarà) i una nova borsa de treball que facilita l'enviament de candidatures tant a vacants vigents com espontànies.

A l'apartat d'actualitat es poden consultar les notícies destacades, l'agenda d'activitats i les campanyes de sensibilització que es duen a terme als nostres centres.

També s'ha donat un espai a les activitats relacionades amb la Responsabilitat Social Corporativa, i de manera més destacada al nou apartat Col·labora!  que presenta la part més solidària de la nostra entitat i que ens ha d'ajudar a recaptar fons.

Enllaços relacionats