| Recursos humans

Estibaliz Villarreal nova integrant del Servei de neurologia de la Fundació Hospital de Palamós i la Fundació Salut Empordà

D'acord amb la signatura de l'acord de col·laboració entre els dos principals agents de salut de l'Empordà, que anunciàvem el mes de novembre.

Estibaliz Villarreal va néixer a El Masnou l'any 1988 i és llicenciada en Medicina per la Universitat Autònoma de Barcelona l'any 2012. El 2017 finalitza la seva especialització en neurologia a l'Hospital Universitari Son Espases de Palma de Mallorca on també hi ha treballat com a adjunta al Servei de neurologia.

D'acord amb la signatura de l'acord de col·laboració entre els dos principals agents de salut de l'Empordà, que anunciàvem el mes de novembre, la Dra. Estibaliz Villarreal, que està amb nosaltres dels del mes de juny de 2018, ja s'ha incorporat definitivament a l'entitat aquest mes de gener.

Recordem que amb la nova col·laboració acordada entre la Fundació Hospital de Palamós i la Fundació Salut Empordà, un dels punts en comú era poder compartir la contractació d'especialistes en urologia i neurologia.

Estibaliz Villarreal - Neuròloga