Aquest 2019 continuem celebrant els 250 anys de l'Hospital!

Llibre d'història, concurs de dibuix, treballs de recerca i festa d'aniversari, entre les activitats més destacades.

Aquest 2019 continuarem celebrant els 250 anys de vida de l'Hospital de Palamós amb un seguit d'activitats i actes adreçats tant als professionals de la casa com a tots els habitants del Baix Empordà.

Les activitats s'han englobat per temàtiques i públics. Així, durant el mes de març es presentarà el llibre "700 anys d'història dels Hospitals de Palamós", escrit per l'historiador Gabriel Martín i també es realitzaran diferents sessions participatives per parlar de la memòria viva de l'hospital, on es prioritzaran les vivències i històries de l'edifici, els serveis i les persones que hi ha treballat.

Les escoles serà també un dels llocs que visitarem: estem fent una ronda de presentacions a les escoles de la comarca dels cicles infantil i de primària per presentar com es treballa i com funciona el nostre l'hospital i també un concurs de dibuix on volem que els nens i nenes ens mostrin com s'imaginen l'hospital del futur. Els premiats s'anunciaran en un acte al Teatre La Gorga de Palamós, el 28 de maig.

També s'han visitat tots els instituts del Baix Empordà per promoure els treballs de recerca dels estudiants de 1r de Batxillerat enfocats en temàtica dirigida al "futur de la sanitat" i predeterminats en 6 àmbits de recerca: economia, ètica, tecnologia, professionals, gestió i salut/malaltia. Actualment s'estan bastantes propostes dels estudiants i valorant com es poden canalitzar. Està previst fer una jornada de presentació de tots els treballs en el proper curs escolar 2019-2020.

L'acte final de l'aniversari serà una festa per a tots els professionals de SSIBE. Encara no us podem desvetllar els detalls, però si la data: el 31 de maig de 2019.

Actes 250è aniversari