Consells per a la població davant de la convocatòria de vaga de demà dijous

Convocada per la Intersindical-CSC

Davant la vaga prevista per demà dijous 21 de febrer, a l'hospital i els nostres CAP garantirem els serveis mínims per tal de mantenir la correcta atenció d'usuaris.

Us recomanem que, en cas de tenir una visita concertada als nostres centres, es truqui el mateix dia de la visita o es vagi personalment al centre per confirmar si es podrà fer. Les visites que no es puguin fer, es programaran de nou. Es poden tornar a concertar a través del telèfon 972 60 92 22, presencialment o per internet a través d'aquest enllaç.

Es garanteix el funcionament normal de:

  • Serveis d'urgències d'atenció primària i de l'hospital.
  • Serveis de la unitat d'hemodiàlisi, sala de parts i tractaments de radioteràpia i quimioteràpia.
  • Atenció als malalts ingressats.
  • Activitat quirúrgica inajornable en situacions urgents i de necessitat vital.
  • Transport sanitari per atendre totes les urgències, el tractament oncològic, diàlisi i oxigenoteràpia així com sistemes d'emergència.
  • Serveis de neteja i d'hoteleria.

En el cas dels serveis de medicina de família i pediatria, ginecologia (amb els serveis inajornables d'ecografia del primer i segon trimestre d'embaràs i interrupció voluntària de l'embaràs), odontologia, es garantirà el 25% de la plantilla.

Pel què fa a la resta de serveis, els serveis mínims són els d'un dia festiu, excepte els centres on la plantilla sigui igual a la dels dies laborables, on passarà a ser del 50%.

Com contactar

Vaga