Cambra hiperbàrica NO operativa

Serà del 18 al 22 de març per dur a terme tasques de manteniment programat

Els propers dies 18 a 22 de març de 2019 la Cambra Hiperbàrica de l'Hospital de Palamós romandrà NO OPERATIVA per dur a terme tasques de manteniment programat.

Per aquest motiu la Unitat de Medicina Hiperbàrica de l'Hospital de Palamós NO acceptarà el trasllat de pacient que necessitin tractament en cambra hiperbàrica des de les 20:00h del dia 17.03.2019. No obstant, les metges de l'equip de guàrdia estaran disponibles per a consulta de la forma habitual.

Els treballs de manteniment es preveu que finalitzin el matí del dia 21, no obstant dependrà de l'evolució de les tasques a realitzar. Un cop recuperat el nivell operatiu, es comunicarà per aquesta mateixa via.

En conseqüència se suspèn l'activitat programada durant tota la setmana. Tant bon punt la cambra estigui novament operativa, es podran atendre urgències.

Aquesta comunicació s'ha enviat a representats dels següents col·lectius professionals:
Regió Sanitària de Girona, SEM, CRIS-UTH Hospital Dr. M Broggi, Bombers de la Generalitat, Mossos d'Esquadra Unitat Subaquàtica, Guàrdia Civil - GEAS, Capitania Marítica de Palamós, Centres de busseig.