| Institucional

Llancem l’APP SSIBE, la nova aplicació per a la gestió de visites als nostres centres

Des de l’àrea personal, es poden gestionar les cites programades de familiars o persones a càrrec

Accessibilitat, proximitat i gestions de les visites als nostre centres. Això és el que permet, entre altres funcions, la nova aplicació APP SSIBE, que facilita a tots els baixempordanesos la gestió diària de les seves visites al seu CAP i la visualització de les cites a l'Hospital de Palamós.

APP SSIBE permet gestionar totes les visites d'atenció primària. En una sola pantalla, l'usuari té a l'abast les seves visites programades. Si ho necessita, pot demanar hora, realitzar un canvi d'hora i data o fins i tot anul·lar la visita. Alhora, permet gestionar també les visites de familiars o persones a càrrec com poden ser els menors. Està previst que en un futur s'incorpori també la gestió de les visites d'atenció hospitalària.

L'aplicació també ofereix d'altres utilitats com són la visualització del temps d'espera a urgències, les darreres notícies d'actualitat de l'entitat i les adreces i telèfons de tots els nostres centres.

L'aplicació per a mòbils i tauletes es pot descarregar gratuïtament a través del Google Play d'Android o l'App Store d´Apple des d'aquest mes d'abril.

La nova aplicació dona resposta a una de les prioritats estratègiques del nou Pla Estratègic 2018-2021 de SSIBE, referida a l'atenció centrada en les persones i fent un pas endavant en la millora de l'accessibilitat dels nostres usuaris.

Tràmits per a poder accedir a l'àrea personal?     

Cal que siguis major de 16 anys i usuari dels nostres serveis per a fer el procés d'acreditació per a l'obtenció de la identitat digital.

Has de venir a algun dels nostres centres (CAP Palamós, CAP Palafrugell, CAP La Bisbal d'Empordà, CAP Torroella de Montgrí, Hospital de Palamós i Palamós Gent Gran) i signar el consentiment per a l'obtenció de la identitat digital. Després ja podràs fer el procés de registre a través de l'APP.

També es pot realitzar el procés d'acreditació per representació, i per tant, gestionar les visites de familiars o persones a càrrec com poden ser els menors.

imatge flyer app