| Docència

Formem als professionals d'Atenció Primària en Reanimació Cardiopulmonar

4ª edició d'aquest curs amb formadors de SSIBE

El grup de reanimació cardiopulmonar i urgències d'Atenció Primària, format pels professionals de les ABS de Palamós, Palafrugell, Torroella de Montgrí i La Bisbal d'Empordà, durant els propers tres mesos (abril, maig i juny) realitzaran la formació en reanimació cardiopulmonar a tots els professionals d'atenció primària (aproximadament uns 200).

Aquesta serà la 4a edició del curs que es realitza en l'Atenció Primària. El curs consta d'una primera part teòrica que es fa via moodle i després unes sessions pràctiques de dues hores, que es duen a terme amb grups reduïts.

Agraïm a tots els integrants d'aquest grup de formadors, la seva implicació en el projecte així com el seu ajut per avançar en la formació de tots els professionals assistencials.

Formadors: Carlos Sáenz Bermejillo, Laura López, MJ Sánchez, Imma Francès, Xavi Escolar, Laidia Camó, Cristel González, Cristina Chuecos, Montse Prados, Liliam Gutuleac, Joan Bonet, Montse Benito, Marco Noto, Lluís Galán, Germán Pérez, Sandra Martínez, Mercè Pallarès, Ana Cortada, Chemi Villar.

Col·laboradors: Fran Rodrigo, Quim Estella, Sergi Ortega i Eduard Roca

Integrants del grup d'RCP