| Institucional

Consvultorivm Cafè: nova cafeteria a l’Hospital de Palamós

Presenta novetats com disposar d’un punt saludable, l’eliminació de plàstics, l’eliminació de productes processats d’alt poder calòric i se senyalitza si l’àpat escollit és Km 0 i si és saludable.

Emporhotel estrena nova cafeteria a l'Hospital de Palamós, Consultorivm Cafè, i es diu així recordant l'edifici construït als anys 50 - un centre benèfic, amb funcions de clínica mèdica i asil - quedant encara la inscripció en una de les portes de l'edifici i que precisament dóna a la cafeteria.

Les novetats que incorpora Consvltorivm Cafè són que  disposa d'un punt saludable, on ens podem configurar el nostre propi esmorzar i al migdia l'amanida.

També s'eliminen els productes processats d'alt poder calòric, a més a més se senyalitzen els diferents àpats amb etiquetes indicant si són km 0 i si són saludables i també s'inicia el "zero waste" (l'eliminació de plàstics).

Aquestes novetats formen part del procés de disposar d'un servei saludable i sostenible i de seguir avançant en el projecte d'Empresa Saludable.

A la vegada s'ha realitzat el projecte de senyalística amb el qual es dirigeix als diferents espais.

L'horari és de dilluns a divendres de 7:30 a 19:30h, i el menú diari de 13 a 16h; els caps de setmana i festius de 8 a 18:30h i el menú diari de 14 a 16h.

A l'entrada hi ha un espai amb màquines dispensadores de menjar i beguda que estarà obert 24 hores totes els dies de l'any.

Pel que fa a la distribució dels espais, es disposa d'un menjador per als usuaris i un menjador per als professionals i per al pagament també s'han previst dues cues per a diferenciar usuaris de professionals.

imatge nova cafeteria